off off off off off
DOMOV
PONUDBA
O NAS
KJE SMO
KONTAKT
GALERIJA
BLOG
MNENJA STRANK
DIJAKI in ŠTUDENTJE
CENIK
AKCIJA MAREC
 
PONUDBA SALONA
off SPECIALNE NEGE OBRAZA
off SPROSTITVENE NEGE
off MASAŽE
off La Cremerie
TRETMAJI ZA TELO
 
off PILING TELESA
off OBLOGE iz BLATA
off Kavitacija
off NOGE
off Urejene ROKE
off PAKETI STORITEV
off Depilacija z voskom
off Ličenje
off DARILA ZA PODJETJA
off IDEJA za DARILO
off Mezoterapija brez igel - elektroporacija
off DIJAKI in ŠTUDENTJE
off BODY WRAPPING
MNENJA STRANKHvala za vaše razvajanje,.... vedno znova je pravi užitek, ko pridem k vam! Nina Pušlar

BLOG
MOJ BLOG
PETEK 12.4.2013

POMLAD je tu.......končno spet kratki rokavi, japonke na negovanih nogah, ....lepi varno zagoreli obrazi.....izkoristite sonce v svoj prid in uživajte!

PETEK, 9.3.2012

Nežnejši in lepši del našega planeta je praznoval  en dan nazaj. Iskrene čestitke ! Drage moje: Ne dovolite si, da bi čakale samo 8. marec, vaš praznik mora biti vsak dan, uživajte svojo notranjo in zunanjo lepoto, negujte jo. Bodite to kar ste in ne pustite, da bi vas kdo spreminjal po svoje, živite svoje življenje in.......UŽIVAJTE........ Smejte se vsak dan :-)
Bodite svobodne in neodvisne od močnejšega dela tega planeta. Zastavite si svoje cilje ( napišite jih) in hodite po svoji poti.


ČETRTEK, 22.12.2011

Danes sem popil čaj, ki sem ga dobil za darilo za lanske novoletne praznike. Res je, da je posebno pakiranje, niso običajne čajne filter vrečke, nisem bil navajen na zrnato pakiranje. Navada je železna srajca. Šele, ko mi je zmanjkalo navadnih filter vrečk, sem odprl zrnato pakiranje - pakiranje v koščkih. Stopite izven običajnih vzorcev (beri okvirjev), ki ste jih navajeni in odprite oči za nove stvari - svet je lep in raznolik, samo mi smo včasih zaprti v svojih škatlah. Delite lepe stvari in nasmeh , vse dobro se vrne.
 Globoko v dušah pravljice spijo in včasih se pravljice tudi zgodijo. Naj se vam v letu 2012 zgodi vaša pravljica !


ČETRTEK, 24.11.2011

Bil sem v Beogradu pri naši poslovni partnerki, kjer imamo distribucijo kozmetike. Čisto drugi svet lepote, tam gredo ženske tako k kozmetičarki kot k frizerju, vse naenkrat.
Imajo stranke, ki se vsak teden 3x masirajo po telovadbi oz. fitnesu. Res je višja kultura lepote in to se vidi tudi na ulicah. So narod, ki da veliko nase, nekatere so kot lutke v izložbi, pri nas tega še ni. Tam se svet tudi bolj počasi vrti, " prvo je "kafa" onda se ide dalje" .... hrana in pijača zunaj so poceni: pleskavica, burek, lepinja.... vse ostalo v trgovinah - iste cene. Lep je Beograd in Beograjčanke..... ampak......pri nas pa je vse skupaj še lepše.......

NEDELJA, 30.10.2011

V vsej tej "noriji" krize, volitev, pred decemberskega meseca... in še kaj bi se našlo predlagam, da izklopite TV in časopise in si vzamete kakšno pametno knjigo v roke. Ura se je premaknila na zimski čas in noči bodo daljše in več bo časa zase in za lastne ( materialne in duševne) potrebe. Kdaj ste se nazadnje eno celo uro pogovarjali s svojim partnerjem/prijateljem..... in koliko ur ste danes presedeli pred TV in časopisi? Kaj je prav in kaj je narobe? Prav je samo tisto kar boste vi sami naredili in se počutili izpolnjeno... vendar vse v mejah normale...pa Srečno!

SOBOTA, 18.06.2011 
  
Joj, kako hitro čas beži. Naša ekipa ima zdaj največ dela, tako v salonu, kot na veleprodaji, poleg tega pa smo odprli še turistično agencijo, kjer se še posebej trudimo, da vam pripravimo ugodne ponudbe v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji. Trenutno nam zunanja ekipa prenavlja obe naši spletni strani - tole in spletno trgovino na www.palaca.eu, istočasno pa bo postavljena tudi nova stran za turizem - www.mojepocitnice.si.  Ravno včeraj smo dobili naročilo za 3 x 5 litrov masažnega olja
od enega naših partnerjev in ugotovili, da nam je nekaterih okusov že zmanjkalo (s tem, da še ni en teden od kar smo dobili naročilo:-) 

 Veseli me, da so stranke lepo sprejele tudi našo novo sodelavko Anjo, ki ima precej izkušenj z delom v salonu in v veleprodaji. Veselje jo je gledati, kako zagnano išče novo znanje in kako blesti v izobraževanju. Glede na to, da smo eni redkih s tako širokim spektrom ponudbe profesionalne kozmetike, ji seveda ni bilo lahko kar čez noč osvojiti znanje o več kot 400 izdelkih, naučiti se vse o kozmetičnih aparatih,...ampak je delovna in je hitro osvojila potrebno znanje. Prav lepo je pogledati punce, kako usklajena ekipa so (kako vskočijo druga drugi na pomoč, če je treba). Zdaj pa hitim še doma kaj naredit:-) LP Melita

NEDELJA, 10.04.2011

  V petek smo bili v Termah Topolščica. Sama sem bila prvič in sem bila zelo navdušena nad njihovo visoko kakovostno ponudbo in nad širino le-te. Pred kratkim so postavili vhunsko opremljene apartmaje - šli smo si jih osebno ogledat in človek bi najraje kar ostal tam nekaj dni, da se spočije od vsega stresa.  Hišice so postavljene na hribu, arhitekt jih je lepo postavil v prostor, obrnjene so tako, da je poleti v popoldanskem času terasa v senci,
 čisto vse pa imajo veliko svetlobe, ogromno vgradnih omar (to mi je še posebej všeč, ker sama rada zložim obleke in ostalo prtljago tako, da imam pregled kje je kaj) in vrhunsko opremo.   

Naslednja stvar, ki je zelo pomembna pa so seveda ljudje, ki delajo tam- spoznali smo jih kar nekaj in vsi so bili zelo prijazni in odprti.

S partnerjem sva se zlahka odločila, kaj bova podarila tašči za rojstni dan (praznuje danes:-)

Odločitev je bila še lažja, ker nama je zdravnica pojasnila, da je temperatura vode v njihovih bazenih 30 in 35 stopinj (starejši imajo radi toplejšo vodo - no, pa jaz tudi, me kar zmrazi, ko pomislim, kako hladna je bila v nekaterih hotelih, kjer smo bili:-)

V petek, ko smo se vračali domov, me je klicala Tina iz Kočevja, ki je kupila naš kozmetični aparat - bila je navdušena, ker se je prvi stranki, ki jo je imela, pri prvi kavitaciji obseg zmanjšal za 5 cm. Vesela sem vsakega takega klica, ker je čisto drugače, ko nekdo sam uporabi aparat ali našo kozmetiko, kot pa, ko gleda predstavitev. Tina ima tudi celoten asortiman naše kozmetike, pravzaprav smo ji morali takoj v petek že poslati dodatno naročilo naše kozmetike - čeprav je ravno dva dni prej prevzela večje naročilo - ni kaj, naravna masažna olja so res popularna. V maloprodajo prihaja v kratkem veliko novih linij, nekaj jih že imamo na zalogi, nekaj jih bo prišlo v kratkem. Posebej se veselimo linije HLADILNI UČINEK, ker vemo, kako so bile naše stranke v salonu lani navdušene nad PILINGOM HLADILNI UČINEK, ki smo ga uporabili pri pedikuri (prišel je samo kot tester - 1 kom).

Jutri imamo pa popoldan predstavitev v Zagrebu, celotna postava ekipe se bo določila zjutraj.SREDA, 6.4.2011

Še en delovnik je za mano, zdaj komaj čakam jutrišnji dan. Zakaj? Ker dobimo povsem novi DVE in ne eno MAŠINO. Odločili smo se namreč, da bomo radiofrekvenco in mezoterapijo imeli na obeh mašinah. Tako dobimo zdaj dva kozmetična aparata - AURORO COMPLETE in ARIANNO. A ja, pa kako je padla odločitev: zadnji trenutek, ko bi morali že vse naložiti v Rimu - naši dobavitelji se verjetno križajo nad nami - vedno jim mi govorimo, naj pohitijo, potem pa se še zadnji trenutek kaj premislimo in pričakujemo, da bodo za nas imeli kar vse na zalogi,... :-) No, ja roko na srce, so zelo prijazni in če se le da, nam ustrežejo v naših željah.

Moram se še opravičiti vsem, ker je bil naš strežnik kar 2 dni nedosegljiv - napako smo odpravili, vsem, ki nas niste mogli najti, pa se za napako iskreno opravičujemo. Tudi na dodelavi internetne strani delamo, tako, da vas prosimo za potrpljenje, če bo kdaj kaj čudno izpisano- se trudimo, da stran deluje čimbolj nemoteno (to velja tudi za www.palaca.eu). V kratkem bomo objavili še novo rubriko: MNENJA STRANK, pa še GALERIJO moramo nekam spravit, torej nujno moramo preoblikovat tole stran,....

Imate radi ČOKOLADO? Jaz jo naravnost obožujem - še posebej Milko z mletimi lešniki (pa naj bo še malo reklame za druge:-) Ja, vem, da je črna najbolj zdrava:-), ko pa je mlečna boljša,....

No, v APRILU bo v našem salonu v akciji ČOKOLADNO RAZVAJANJE - piling, obloga iz žametnega blata in masaža,...kraljevsko razvajanje, pa še funkcionalni učinek, ker zahvaljujoč aktivnim sestavinam kakava in divjega kostanja nudi shujševalni in učvrščevalni učinek. Zdaj imam plan: enkrat na čokoladno razvajanje za UVOD (da me bo nahranil vonj po čokoladi in mi je potem ne bo treba jesti), potem enkrat na body wrapping kofein in divji kostanj, enkrat kavitacijo in enkrat na odpravljanje gub. Štiri stvari, a ja, pa do prvomajskih bi pa še depilacijo rabila,....ja, pa 6 kavitacij do poletja, da se bom upala v kopalkah pokazat. Saj vem, zdaj si vsi mislite: tebi pa to ja ni težko - saj delaš tam. Pa ni čisto tako, bolj velja pravilo, da je kovačeva kobila na koncu bosa. Ampak letos pa MORA biti drugače. No, vam javim rezulat:-)

Uživajte v lepih sončnih dnevih!

Melita

PETEK, 1.4.2011

Noro hitro se vrti ta čas. Cela ekipa dela 100/h, v veleprodaji komaj dohajamo,.... Dobro, da je petek in da si bo vsaj del ekipe, ki dela na veleprodaji, lahko vzel nekaj časa zase, ker že danes vemo, kako nabito poln bo naslednji teden.

Komaj čakamo, da dobimo najnovejši kozmetični aparat-AURORA VSE V ENEM (AURORA COMPLETE + AURORA OXY). Dušan in Silvo (naš serviser) bosta šla osebno ponj v Rim, da bo transport hitrejši (kakšen dan nazaj sem se smejala Dušanu, ko je rekel, da bo šel po "POLNO NALOADANO MAŠINO" sam, ker je bil ravno tako navdušen, kot takrat, ko si ogleduje avto, ki ima vso mogočo opremo:-) No, ampak roko na srce, tudi ženski del naše ekipe komaj čaka novi aparat. Kako lepo je videti, kako se sodelavci navdušujejo nad novostmi! Vsi skupaj smo kot otroci, ki jih čaka nagrada, adrenalin nam naraste in komaj čakamo, da vse novosti, nad katerimi se navdušujemo, predstavimo še našim strankam.

Na zadnjem sestanku nam je dobavitelj kozmetike La cremerie obljubil, da bo začel proizvajati gele za nohte in ena punca mi je rekla: vse hočem, vse barve, takoj, ko pridejo ven,....in oči so ji tako lepo žarele,...

Danes se je odprl nov kozmetični salon v Celju, kjer lahko najdete našo kozmetiko. Kozmetični salon ima čudovito ime MOZAIK LEPOTE, v njem pa delajo 3 super punce - jaz jim rečem SUPERTRI. Punce najlepša hvala za povabilo, ampak delo nas prehiteva, zato nismo uspeli priti na otvoritev.

Zdaj pa hitim še pocrkljat moje tri sončke. Uživajte v lepih pomladanskih dneh.

Melita Nedelja 28.11.2010: V petek sta se po tednu dni, ki sta ga preživeli v Srbiji, vrnili dve naši punci. Vsi, ki poznate vse naše punce, veste, da so res izredno komunikativne, tako, da nismo imeli slabe vesti, da ju sami spuščamo v Srbijo. Sicer je ena od njiju predhodno izrazila željo, da gre sama, pa smo bili vsi skupaj skeptični, pa ne zaradi tega, da se ne bi znašla, ker je punca sicer optimistična popotnica in gre tudi sama na konec sveta, če jo tja zavleče, pač pa, ker je veliko lažje v dvoje, kjerkoli že si. Na koncu se jima je pridružila še sestra ene od njiju in nas prijetno presenetila, ker punca tako obvlada jezik in je tako komunikativna in hitro učljiva, da je kar sama odšla k nekaj strankam :-) Laura, dobrodošla v teamu in hvala za pomoč. Prva sporočila punc so bila, da so Srbi izredno prijazni, kar je samo še potrdilo naše prepričanje, da moramo vztrajati v Srbiji, kljub vsem oviram, ki se nam postavljajo na pot (carina, visoki stroški transporta manjših pošiljk, tako visoka inflacija, da te kap,....).

Potem je prišlo sporočilo, da so punce ponoči slabo spale, ker so se v Beogradu streljali. Človek se, normalno, ustraši. Kaj naj to pomeni? Sicer vemo, da se statistično večina kaznivih dejanj zgodi med osebami, ki se poznajo, vemo tudi, da smo imeli primere streljanj tudi v Ljubljani, pa vendar taka novica požene adrenalin v žile in možgani hočeš nočeš razmišljajo,....No prvotno je bil v planu še en teden Srbije, zdaj pa bomo mal prespali, si izmenjali vtise in počakali, da se sneg umiri. Poleg tega nas kliče Avstrija, za nas pomembnejši trg (smo zelo veseli, da smo pred kakšnim mesecem dobili zeleno luč, da prevzamemo tudi zastopstvo za eno državo v EU). Avstrija je ekonomsko med najuspešnejšimi državami trenutno v EU, imajo zelo razvit turizem, čudovite wellnesse in na srečo zelo izobražene zaposlene, ki večinoma znajo angleško- ker imamo en velik problem - pravzaprav prav smešno-ob vsej učenosti niti eden od nas ne govori aktivno nemščine, pa tud o pasivnem znanju bi lahko razglabljali:-) Kaj čmo, bo treba očitno v alfa stanje po znanje. Upam, da so sedaj v šolah kaj bolj prilagodljivi glede želja učencev po tem, kateri jezik bi se radi učili. Prav dobro se namreč spominjam, da nas je na gimnaziji v Stični večina učencev hotela imeti za drugi jezik nemščino, pa ni šlo čez, kljub trudu staršev smo dobili francoščino. Sicer imamo mi res tudi zastopstvo za francoske parfume, ampak bi mi veliko bolj prav prišla nemščina. No, sicer pa tudi francoščine očitno ni veliko ostalo v moji glavi, sem klicala ob zadnji dobavi v skladišče v Francijo, ker niso hoteli izdati robe (nismo pravočasno dobili informacije o registrskih tablicah prevoznikovega tovornega vozila), pa sem se tako lovila, da me je resnično sram.

Življenje je res prekratko, kaj vse bi človek rad obvladal, kaj vse naredil, koliko ljudi večkrat objel in ogovoril, se večkrat nasmehnil in pustil skrbi ob strani.........no, zdaj me že začenjajo prevevati spomini na vse naše prijatelje, sorodnike in stranke, preveč jih je v zadnjem letu prezgodaj odšlo, iskreno upamo, da bo leto 2011 za vse - nas in naše stranke- čudovito leto ljubezni, sreče, zdravja in optimizma. Toliko za danes,.....grem nadomestit kakšen pozabljen objem, vi pa premislite, kaj je tisto, kar je vam pomembno, kaj boste negovali in koga crkljali v teh prazničnih dneh. SREČNO!

Torek 30.11.2010 - Za jutri smo imeli v planu prodajni obisk wellnessov, hotelov in salonov na Dunaju, pa nam jo bo spet zagodel sneg, bomo šli pa malo bližje- v ZAGREB. Vsi se že počasi pripravljamo na praznični December, v tem času hočemo biti še posebej privlačni, več časa si vzamemo za družino in prijatelje, mi pa posebej v salonu opažamo zelo lep trend - vedno več ljudi je prišlo do spoznanja, da, če človek najprej ne poskrbi dobro zase, težko dobro poskrbi za druge, vedno več je ljudi, ki spoznavajo prednosti dobre sprostitve. V današnjem času hitenja in stresa doma in na delu, je sprostitev praktično postala nuja za ohranitev zdravja.....No, mi imamo kar nekaj predlogov za vašo sprostitev pri nas, če pa vas bolj mikajo snežne počitnice: Central Spa Hotel v Soldnu, Avstrija, skrbi za lepoto in sprostitev vseh ljubiteljev smučin.

V ponedeljek imamo predstavitev v enem večjih hrvaških letovišč s termami in golf igriščem Sv.Martin Resort. Zelo lepo imajo, priporočamo vsem, ki ljubijo naravo, golf in enkratno sprostitev - kliknite na www.toplicesvetimartin.hr - res imajo impresivno ponudbo. Ko pa že omenjam čudovite kraje za počitnice, ne smem pozabiti naših partnerjev-najdete jih navedene na zgornjem zavihku "Partnerji" na naši spletni strani. Za hrvaško obalo pozimi posebej priporočamo obisk Hotela Milenij v Opatiji, uro in pol vožnje iz Ljubljane, čudovita mediteranska klima in urejeno mesto, včasih so mu rekli hrvaški Monte Carlo....na slovenski obali pa so prvi LifeClass Hoteli v Portorožu (opažamo, da je veliko gostov navdušenih nad La cremerie tretmajem lomi lomi) , če pa ste blizu nas pa priporočamo, da se zapeljete v Spa & Wellness hotel Paradiso v Dobovi (malo naprej od Brežic).Vsaka od naštetih destinacij je čudovita na drugačen način, splača se obiskati vse po vrsti.

Če pa iščete primerna darila, lahko zavijete tudi k nam, imamo res čudovita presenečenja za vas. Potrudili se bomo, da bo vam in vašim obdarovancem pri nas lepo.

31.12. Vsi se vneto pripravljajo na Novo leto kot , da bi hoteli, da se čim prej zavrti to staro leto. Naj vas življenje v Novem letu nagradi za ves vaš trud in uživajte v krogu svojih najdražjih !

V Novem letu pa naj se sem in tja tudi čas ustavi za vas - vzemite si čas zase.


Nazaj na prejšno stran
DIJAKI, ŠTUDENTJE
  OSNOVNA NEGA OBRAZA
60 min.   30 €
 SPEC. NEGA OBRAZA
90 min.  39 € 

 MASAŽE, TRETMAJI in
DEPILACIJE

  20% popust
 VSAK PON in TOR
podarite DARILNI BON

Darilni bon dobite na recepciji kozmetičnega salona Palača sprostitve.

Naročite ga lahko tudi po:
- telefonu 051 627 427 ali 
- mailu salon.palaca@palaca.si

V kolikor želite, lahko darilni bon pošljemo tudi po pošti Vam ali Obdarjencu s predhodnim nakazilom:
Kozmetični salon Palača sprostitve, Urška Zaletelj s.p.
Ulica 6. junija 14
1295 Ivančna Gorica

TRR odprt pri NLB: 
SI56 0288  9026 2580 030
DELOVNI ČAS
    ODPIRALNI ČAS:

PON in TOR: 13h-19h

SRE: 8h-15h

ČET in PET: 13h-19h

SOB: po naročilu

__________________________

SPREMENJEN DELOVNI ČAS:

ČETRTEK 13.9. od 8h-19h

PETEK 14.9.2018 od 8-19h

_________________________

ZARADI POVEČANEGA OBSEGA DELA, VAS VLJUDNO NAPROŠAMO, DA SI ŽELJENI TERMIN REZERVIRATE PRAVOČASNO, VSAJ TEDEN DNI VNAPREJ.

Hvala za razumevanje

_______________________

Stranke sprejemamo na podlagi predhodnega naročila na tel.: 051 627 427  ali salon.palaca@gmail.com

_____________________

Izdaja DARILNIH BONOV in DARIL  

Za izdajo DARILNIH BONOV med prazniki, dežurni 24 ur dnevno vse dni na tel.:

031 586 555

 041 560 068


 

   

  

 

Copyright © 2005 - 2011 Palača Sprostitve