off off off off off
DOMOV
PONUDBA
O NAS
KJE SMO
KONTAKT
GALERIJA
BLOG
MNENJA STRANK
DIJAKI in ŠTUDENTJE
CENIK
AKCIJA MAREC
 
PONUDBA SALONA
off SPECIALNE NEGE OBRAZA
off SPROSTITVENE NEGE
off MASAŽE
off La Cremerie
TRETMAJI ZA TELO
 
off PILING TELESA
off OBLOGE iz BLATA
off Kavitacija
off Neurejena podstran
off NOGE
off Urejene ROKE
off PAKETI STORITEV
off Depilacija z voskom
off Ličenje
off DARILA ZA PODJETJA
off IDEJA za DARILO
off Mezoterapija brez igel - elektroporacija
off DIJAKI in ŠTUDENTJE
off BODY WRAPPING
MNENJA STRANKHvala za vaše razvajanje,.... vedno znova je pravi užitek, ko pridem k vam! Nina Pušlar

Kavitacija
KAVITACIJA


Pod pojmom KAVITACIJA se danes trži veliko različnih aparatov in storitev, ki pa so težko primerljive in potrošnik je lahko hitro zaveden, kaj kdo nudi za določeno ceno. Če slišite reklamo, da kdo nudi
najmočnejšo kavitacijo na tržišču, si vzemite čas in ne sklepajte po razlogovanju močnejše je boljše, ker to absolutno ne drži (več si preberite spodaj).


M.A.R.T.A kozmetični aparat La cremerie
KAVITACIJA in NAJNOVEJŠA TEHNOLOGIJA

SPLOŠNO O KAVITACIJI:
Kavitacija z MARTO je ZELO PRIJETNA, zagotavlja pa takojšnje in dolgotrajne rezultate. V večini primerov se obseg obravnavanega predela zmanjša za 1 do 6 cm že po prvi terapiji. Rezultati lahko nihajo od primera do primera, odvisno od same zgradbe tkiva, predela telesa, starosti, metabolizma in hormonalnih sprememb. Rezultat se lahko pokaže v 24 urah. Pravilna prehrana in povečana telesna aktivnost sta dobrodošli in lahko precej prispevata k vzdrževanju in povečanju rezultata terapije. 
Kavitacija ne zahteva posebnih priprav na terapijo. Po razgovoru, pregledu in izpolnjevanju potrebnih formularjev lahko takoj opravimo poseg. Prvi korak je vedno merjenje obsega predela telesa, ki bo obravnavan. Poseg na vseh predelih telesa se izvaja leže. 
Na predel telesa se nanese naravno masažno kremo. Pri nas vedno kombiniramo različne funkcije aparata Marta, saj nam je končni cilj ne samo manjši obseg, pač pa TUDI boljši tonus kože in njena učvrstitev. Sama kavitacija se izvaja z ultrazvočno glavo s krožnimi gibi. Poseg se zaključi s ponovnim merjenjem obsega . Poseg se izvaja simetrično na obeh straneh telesa v enakem trajanju. Za dosego vidnih rezultatov se priporoča 3 do 6 terapij. Minimalni razmik med posameznimi terapijami je 3 dni. S posegi seveda lahko nadaljujete, dokler ne dosežete željene oblike postave. Dopolnilne terapije niso nujnost, vendar pa limfna drenaža dodatno pospeši presnovo sproščenih maščob. 
Ni vam potrebno piti dodatnih količin vode zaradi samega posega. Po terapiji lahko takoj nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi.

BOLJ TEHNIČNO O KAVITACIJI:

Pri terapijah VEDNO kombiniramo več funkcij aparata:

1.ELEKTROPORACIJA: Z MARTO vedno najprej naredimo MEZOTERAPIJO BREZ IGEL OZ. ELEKTROPORACIJO z efektom tampona prostih radikalov. Z elektroporacijo se ustvarijo vodne pore, ki ostanejo odprte kratek čas. Vodne pore merijo do nekaj mikronov v premeru, kar omogoča prehod velikih molekul z visoko molekulsko maso. kot posledica elektroporacijske terapije in obogatitve z ionizirano vodo in kisikom, je produkcija ATP iz ene molekule glukoze lahko do 19 krat večja v primerjavi z normalno situacijo. Povprečje porabe kisika v notranjosti celice je povečano, kar pomaga pri kurjenju maščobe. Z izboljšanjem oksigenacije tkiv, vplivom neposredno na mikrocirkulacijo in na same rdeče krvničke pride tudi do povečanja sposobnosti hemoglobina, da odpusti nase vezan kisik tkivom. Delovanje na rdeče krvničke in trombocite prispeva k izboljšanju viskoznosti krvi, kar prispeva k izboljšanem dotoku krvi in kisika do tkiv. Vse to izboljša krvni obtok in pozitivno vpliva tudi na lokalizirano lipolizo.


2. MIKROTOKOVI: To so tokovi, ki imajo efekt mikrocirkulacije, ki je popolnoma atermična in neinvazivna, stimulirajo pa regenerativne procese celic in povečajo termično energijo v njih. KOTZ valovi omogočajo minimalno mišično utrujenost in izredno delovanje mišic. Pomembno je, da te elektrostimulacije upoštevajo elektrokemične in elektrofiziološke karakteristike mišične mase, s čimer doprinesejo k ponovni relaksaciji in mišičnemu trofizmu ter tako povrnejo TONUS, MOČ in ELASTIČNOST sami mišični masi.
Rezultat je realna remodelacija telesa.


3. ELEKTROLIPOLIZA: Posebni električni impulzi, preko specifičnih terminalov, pravilno postavljenih na dele telesa, spodbujajo delitev trigliceridov v proste maščobne kisline. Trigliceridi se ne morejo izločati preko celične membrane, proste maščobne kisline, nastale kot posledica električnih impulzov, pa lahko prosto prehajajo te membrane v smeri tkivnih tekočin, da se absorbirajo in transportirajo dalje z limfatičnim sistemom.


 4. KAVITACIJA: Kozmetični aparat MARTA ima STABILNO KAVITACIJO TRETJE GENERACIJE, ki je pomembna pri estetski in terapevtski uporabi. Potreben je konstanten tok za dosego resonance. Ultrazvočni valovi, ki se absorbirajo v neko tekočino, povzročijo silo/moč, ki vpliva na molekule tekočine same in inducira gibanje tekočine v smeri ultrazvočnih žarkov. Fenomen imenovan microstreaming: hitri premiki tekočine v neposredni bližini nihajočega mehurčka, so temeljnega pomena pri pospešitvi TELESNE DRENAŽE.  

Obstajajo trije tipi kavitacije:

stabilna : 1 MHz I = 0,5 W/cm² , 40KHz I=0,1 W/cm²

prehodna : 1 MHz I = 30 W/cm² , 40KHz I=2 W/cm²

mešana : I > 200 W/cm²Prehodna kavitacija-ZA VSE, KI TEGA NE VEDO-močnejše ni vedno boljše
Do nje pride na nivojih zvečanega akustičnega pritiska:

40 kHz 2 W/cm² (S SAMO 3W LAHKO PRI TEJ FREKVENCI PRIDE DO BIOLOŠKIH POŠKODB)
•1 MHz in intenzitete večje od 30 W/cm²( POTREBNO JE 30W DA PRI TEJ FREKVENCI TVEGAMO BIOLOŠKE POŠKODBE)

•mehurčki hitro rastejo okoli prvega in drugega cikla, potem pa kolapsirajo.

 


 M.A.R.T.A kozmetični aparat 
s kavitacijo z najnovejšo tehnologijo

La cremerie - KO PODOBO LEPOTE SPREMLJA GLAS SRCANazaj na prejšno stran
DIJAKI, ŠTUDENTJE
  OSNOVNA NEGA OBRAZA
60 min.   30 €
 SPEC. NEGA OBRAZA
90 min.  39 € 

 MASAŽE, TRETMAJI in
DEPILACIJE

  20% popust
 VSAK PON in TOR
podarite DARILNI BON

Darilni bon dobite na recepciji kozmetičnega salona Palača sprostitve.

Naročite ga lahko tudi po:
- telefonu 051 627 427 ali 
- mailu salon.palaca@palaca.si

V kolikor želite, lahko darilni bon pošljemo tudi po pošti Vam ali Obdarjencu s predhodnim nakazilom:
Kozmetični salon Palača sprostitve, Urška Zaletelj s.p.
Ulica 6. junija 14
1295 Ivančna Gorica

TRR odprt pri NLB: 
SI56 0288  9026 2580 030
DELOVNI ČAS
    ODPIRALNI ČAS:

PON in TOR: 13h-19h

SRE: 8h-15h

ČET in PET: 13h-19h

SOB: po naročilu

__________________________

SPREMENJEN DELOVNI ČAS:

ČETRTEK 13.9. od 8h-19h

PETEK 14.9.2018 od 8-19h

_________________________

ZARADI POVEČANEGA OBSEGA DELA, VAS VLJUDNO NAPROŠAMO, DA SI ŽELJENI TERMIN REZERVIRATE PRAVOČASNO, VSAJ TEDEN DNI VNAPREJ.

Hvala za razumevanje

_______________________

Stranke sprejemamo na podlagi predhodnega naročila na tel.: 051 627 427  ali salon.palaca@gmail.com

_____________________

Izdaja DARILNIH BONOV in DARIL  

Za izdajo DARILNIH BONOV med prazniki, dežurni 24 ur dnevno vse dni na tel.:

031 586 555

 041 560 068


 

   

  

 

Copyright © 2005 - 2011 Palača Sprostitve